Direktlänk till inlägg 28 mars 2013
En fräsch dessert helt i min smak. Har gått och blivit besatt av kokos, det är ju bara så underbart gott ! Kanske blir detta en dessert att bjuda på nu i påsk?
För 4 personer
200 ml kokosmjölk
3 dl vispgrädde
3/4 gelesocker
1 tsk vaniljsocker
Frukttopping
1/2 färsk annanas
1 passionsfrukt
1 msk råsocker
finrivet skal av lime
1 msk mynta
Gör så här:
Häll kokosmjölk grädde och gelesocker i en kastrull. Koka upp och låt koka i ½ minut.
Ta kastrullen från värmen. Rör ner vaniljsockret. Häll upp i portionsglas. Ställ i kylen att stelna i ca 3 timmar.
Frukttopping:
Skär ananasen i små tärningar. Blanda med urgröpt passionsfrukt, socker,limeskal och mynta.
Toppa pannacottan med frukterna strax föra servering.
Arla har grymt mycket bra recept, mat helt i min smak. Den här fiskgryta är inte bara god, den är lätt att göra också. Perfekt för en stressad småbarnsfamilj ! Du behöver 600 g torskrygg eller filè ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 purjolök ...
Sitter och blädrar igenom gamla buffe tidningar och stötte på det här receptet som jag absolut ska tetsa väldigt snart, och för att inte glömma bort de så lägger jag upp det här. Perfekt förrätt att bjuda på! För 4 personer behöver du: 2 f...
När jag åt lchf började jag göra min egen tacokrydda för att slippa alla onödiga tillsatser och socker. Detta har jag fortsatt med trots att jag slutat med lchf. Lätt som en plätt och smakar gott gör det med. Till 400g köttfärs behöver du : 2 ts...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 | 29 |
30 |
31 | |||
|